fbpx

Vi fyller på Customer Success-teamet!

Nu kan vi presentera ännu en ny medarbetare och den här gången säger vi välkommen till Felix som blir en del av Customer Success-teamet. Felix har även kunskap inom programmering och vi hoppas att dessa egenskaper kommer väl till användning här på Projektportalen.

Välkommen Felix!

Berätta! Vem är du?

Jag heter Felix Rönn, 30 år gammal och bor i centrala Stockholm. Förutom att umgås med vänner och familj så ägnar jag mycket av min lediga tid på golfbanan. Jag har även ett tekniskt intresse så visst kan jag fördriva en timme eller två framför datorn också.

Du har en bakgrund inom både programmering och Customer Success, hur kommer det sig?  

Det stämmer! Jag har studerat Computer Science och Programmering. Jobbat som Software Engineer både i större bolag och i mindre start-ups. Men jag har på senare år övergått mer till Technical Account Manager och Customer Success, en mer teknisk och kundinriktad roll där fokus ligger en del på utveckling men också på sälj och support.

Jag tycker om att programmera men föredrar även den sociala biten där man får prata med kunder och ta del av användarupplevelsen på ett annat sätt. Därför gillar jag att ha en teknisk inriktad roll som Customer Success, det passar mig perfekt!

Du har varit här i lite mer än två månader nu, hur känns den första tiden?

Jag trivs väldigt bra. Trevliga kollegor, skön atmosfär, mycket att göra och en teknisk sofistikerad plattform. Vid första anblick verkar branschen enkel att greppa, men den har förvånat mig gång på gång med hur mycket det finns att lära sig om den.

Jag ser fram emot att lära mig mer kommande månader så jag får en bättre helhetsbild och kan gasa på ordentligt i höst sen.

Felix Rönn, Customer Success Manager

På vilket sätt kommer du kunna hjälpa Projektportalen i den fortsatta resan framåt?

Som en brygga mellan produkt och CS kommer jag hjälpa Projektportalen på två fronter, både som tekniskt kunnig för nyutveckling och rådgivning men också för att växa och stärka förhållandena med befintliga och nya kunder.

Faktaruta

Namn: Felix Rönn
Ålder: 30 år
Roll på Projektportalen: Customer Success Manager

Favoriträtt: Det mesta från Italien, kan inte bestämma mig..
Dricker helst: Kaffe, gärna svart.
Drömresa: Road trip genom Nya Zeeland hade varit häftigt.
Stan eller landet: Stan.
Motto: Sträva inte efter att vara framgångsrik, utan hellre att vara värdefull.