fbpx

Vi har nu en integration med PV Kalkyl Webbplåt och PV Kalkyl Byggplåt på plats!

Användare har önskat, vi har lyssnat.
Nu finns en integration mellan Projektportalen och PV Kalkyl Webbplåt/Byggplåt som gör anbud- och projekthanteringen betydligt enklare.

Jobbar du inom plåt- och ventbranschen och är medlem i Plåt och Ventföretagen är det läge att spetsa öronen lite extra nu!

Under vintern och början på våren har vi tillsammans med Plåt och Ventföretagen byggt en integration mellan PV Kalkyl Webbplåt/Byggplåt och Projektportalen. Detta gör att du som användare av båda systemen enkelt kan skapa och räkna på anbud i något av PV Kalkyl-programmen som du sedan med ett knapptyck kan skicka över och slå om till ett projekt i Projektportalen.

All nödvändig information från PV Kalkyl Webbplåt/Byggplåt skickas över till Projektportalen och ni kan börja rapportera tid, material etc. omgående.

Så underlättar integrationen

  • Synka kunder mellan systemen (Gäller endast Webbplåt)
  • Skapa anbud i PV Kalkyl Webbplåt/Byggplåt och skicka till Projektportalen
  • Gör om anbud till projekt
  • Slipp dubbelarbete
  • Minska risken för fel
  • Full koll på alla siffror

Kom i gång redan idag!

För dig som är befintlig användare av systemen tar kopplingen endast några minuter att fixa. Här nedan kan du se två instruktionsfilmer (inspelade av Patrik Carlén på Plåt & Ventföretagen) hur du går till väga.

För dig som är ny kund:
Fyll i formuläret här så hjälper vi dig igång.

Instruktionsfilm PV Kalkyl Webbplåt

Instruktionsfilm
PV Kalkyl Webbplåt

Instruktionsfilm PV Kalkyl Byggplåt

Instruktionsfilm
PV Kalkyl Byggplåt

Vi utvecklar Projektportalen tillsammans med våra användare

Denna integration är framtagen efter önskemål och vi jobbar hela tiden tillsammans med våra användare för att utveckla Projektportalen. Vi hinner tyvärr inte fixa allt, men vi lyssnar gärna och bollar idéer när det kommer till framtida utveckling och funktion.

Så jobbar du inom hantverksbranschen på ett eller annat vis, tveka inte att höra av dig.

Kanske använder du något annat projektverktyg idag som saknar funktioner du önskar, är befintlig användare till Projektportalen eller helt ny på det här med projektverktyg?

Oavsett vad, kontakta oss så ska vi se vad vi kan göra!