fbpx

Integrationer

Fortnox

Projektportalen och Fortnox har en tvåvägskommunikation mellan varandra vilket gör att mycket av det som du registerar i Fortnox även registreras i Projektportalen och vice versa. Med andra ord behöver du endast registrera kunder, artiklar osv. på ett ställe istället för två – smart va?

Kontakta oss så berättar vi mer om vår integration mot Fortnox.

Tvåvägssynkroniseringen mellan projektportalen och fortnox gör att det är vår bästa koppling mot ett ekonomisystem.

Unik tvåvägskommunikation som sparar tid och dubbelarbete

En integration mellan projektledningssystem och ekonomisystem är inget unikt i sig, däremot är vi relativt ensamma om att ha en tvåvägssynkronisering mellan Projektportalen och Fortnox vilket vi så klart är stolta över!
Det sparar massor av tid och dubbelarbete för våra användare.

Vi kan snabbt och enkelt synkronisera era artiklar, kunder och anställda mellan systemen för att ni som användare ska få så bra överblick som möjligt – både i Projektportalen och Fortnox.

Det går även självklart att justera fakturor, både debit och kredit, samt ta ut en smidig lönefil när det är dags att göra löner.

Våra vanligaste integrationslösningar:

  • RArtiklar
  • RKunder
  • RAnställda
  • RFakturor
  • RLönefil

Vi hjälper dig med ihopkopplingen

En integration mellan Projektportalen och Fortnox är väldigt enkel att göra med hjälp av en API-nyckel. Ihopkopplingen tar bara ett par minuter sedan finns all relevant information i Projektportalen. Självklart hjälper vi er med hela processen från start till mål. 

Kort om Fortnox

Fortnox är ett molnbaserat ekonomi- och administrationssystem som underlättar för tusentals småföretagare och redovisningsbyråer varje dag! Fortnox grundades i Växjö 2001 och är idag marknadsledande i Sverige inom sitt område.