Jobba hos oss

Projektportalen är ständigt på jakt efter nya talanger som kan hjälpa oss att fortsätta vår resa framåt!

 

Här hittar du våra lediga tjänster. Skulle det inte finnas något som är aktuellt just nu så släng gärna in en spontan ansökan så kontaktar vi dig när något passande dyker upp.

Lediga tjänster

Här hittar du våra lediga tjänster som är öppna för ansökan just nu. Intervjuer sker löpande så se till att skicka in din ansökan redan idag!

Alla våra tjänster utgår för närvarande från Stockholm.

Customer Success Manager

Ifall ditt driv är att bygga och förvalta kundrelationer i kombination med sälj så har vi en möjlighet till dig. Sök jobbet som vår nya Customer Success Manager.

Vi försöker leva lite som vi lär. Våra kunder ska få mer tid till sina hantverk än att begravas under administrativa högar och vi vill att våra medarbetare ska få göra det som dom är bra på. Så vårt största fokus är att ge dig rätt förutsättningar för att få leva din passion tillsammans med oss.

Det här är ett tåg som du absolut inte får missa!

Om tjänsten
Vi söker en Customer Success Manager som ska vara med och bygga upp vårt kundteam. Du kommer att bli ansiktet utåt mot våra befintliga kunder inom branscher som bygg, VVS, plåt och ventilation etc. Rollen är bred och täcker ett antal funktioner inom bl a försäljning, projektledning och analys.

Som Customer Success Manager kommer du behöva ha god förståelse för kundernas behov, byggbranschen och vår produkt, för att kunna fokusera på kundernas affärsbehov. Målet är att se till att nyttan av våra produkter ger kunden den bästa möjliga effekten och här blir du viktig pusselbit för att förverkliga det uppdraget. Du kommer få ansvara för ökad användning och proaktivitet samt att effektivisera onboardingen och se till att lösningen skalar.

Vidare kommer du
– Följa kundernas användning av vår produkt genom egen och datadriven analys och tillsammans med kund säkerhetsställa bästa användandet av produkten.
– Genomföra löpande förbättringsuppdrag i kundernas uppsättning i Projektportalen och bidra till merförsäljning.
– Hitta forum där vi tillsammans med våra kunder kan dela erfarenheter mellan varandra.

Om dig
För att trivas hos oss och tillsammans med rollen så tror vi att du är prestigelös, resultatinrikad och affärsorienterad person med en stark servicekänsla. Du har tidigare erfarenhet från liknande Saas-lösningar och från B2B försäljning.

Vi ser gärna att du drivs av att bygga och förvalta kundrelationer samt att du är pedagogisk och vågar prova nya saker. Ditt engagemang smittar av sig till kunder såväl som dina kollegor. Projektportalen är ett litet men tight team med en offensiv plan framåt. Därför tror vi att du besitter förmågan att jobba i team, överleverera mot kund och trivs i att få vara en viktig pusselbit i vårt bolag.

Ansökan
Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan idag!
Vi ser gärna att du skickar in personligt brev samt CV.

Skicka din ansökan till Emma, emma.fallman@projektportalen.se

Märk mailet med “Jobbansökan – Customar Success Manager”.

Om Projektportalen
Projektportalen är en Saas-lösning som levererar ett systemstöd för bygg- och hantverksbranschen. Vi hjälper våra kunder att bli mer digitala och därmed mer skalbara. Det leder också till att våra kunder får en bättre översikt kring sin verksamhet. Vårt mål är inte att bli störst, men att leverera det bästa systemet på marknaden. Vi är på god väg och har en spännande väg framför oss.

 

Fullstack-utvecklare inom C#/.NET och JavaScript

Nu söker vi en ny kollega med kompetens inom C#/.NET och JavaScript till rollen som fullstack-utvecklare! Du ser vad som behöver göras och är bekväm med att ta egna initiativ. Är detta du? Tveka inte att kasta in en ansökan så att vi får chansen att träffa dig!

Vad ingår i jobbet som webbutvecklare på Projektportalen?

Som fullstack-utvecklare på Projektportalen behärskar du självklart både backend- och frontend för att utveckla IT-lösningar åt våra kunder. En del av ditt arbete kommer att vara att utveckla olika webbtjänster och öka användarvänligheten i vår plattform. Du kommer även att utveckla och underhålla befintliga kundlösningar i förvaltningsåtaganden. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika och spännande tekniska utmaningar med stora möjligheter att utveckla dina kunskaper och bredda din erfarenhet utifrån dina egna ambitioner.

I jobbet ingår till exempel att:

  • Skapa och utveckla webbapplikationer- och tjänster
  • Designa och skapa kundlösningar i Microsoft Azure
  • Skapa APIer och fasader för integrationer
  • Löpande dialoger med andra avdelningar och kunder
  • Arbeta självständigt i mindre uppdrag eller ta plats i ett agilt team.

Kunskaper du bör behärska
Tillsammans med dina kollegor kommer du att utveckla och förvalta våra kunders lösningar i olika projektleveranser och förvaltningsåtaganden.

Vi önskar att du:
– Har jobbat med webbutveckling baserad på C#/.Net/.Netcore
– Har erfarenhet att jobba med React, Angular eller liknande javascript-ramverk
– Tycker om och har erfarenhet av att bygga komplexa lösningar med fokus på logik
– Är van att jobba i agil scrum-process
– Har erfarenhet att jobba med relationsdatabaser

Det är än mer uppskattat ifall du också har:
– Erfarenhet att jobba med episerver
– Har en vana att jobba med SEO
– Ett öga för design och UI/UX
– Erfarenhet att jobba med dokumentdatabser (t.ex Cosmos DB)

Vem tror vi att du är?
Vi tror att du är en riktig teamplayer som gillar att skapa resultat tillsammans med dina kollegor. För att lyckas på Projektportalen så tror vi att du är nyfiken, prestigelös och en allmänt härlig person. Vi välkomnar kreativt tänkande, där du inte dras för att våga att testa nya tankar, tekniker och utmana dina kollegor.

Vi på Projektportalen
Vårt tighta team idag på 10-12 personer arbetar hela tiden med att överträffa kundens och våra egna förväntningar. Vi har högt i tak och räknar med att alla är med och bidrar. För oss är laganda och glädje jätteviktigt och vi ser därför till att hitta på roliga saker både på och utanför kontoret.

Vi ser även att alla ska ha möjlighet att utvecklas i linje med sin egen ambition. Det innebär att vi arbetar i många utmanande och spännande projekt i ett lagom tempo. Hos oss är det bara din egen ambition och lust som sätter gränsen för hur mycket du kan utvecklas.

Vi sitter i nyrenoverande lokaler vid Odenplan där ambitionen är att alla ska träffas varje vecka. En viktig del tror vi, med tanke på att vi fortfarande är i en uppstarts fas där det är värdefullt att kunna ”överhöra” varandra. Men med det sagt så har vi respekt för livspusslet och ger möjligheterna till hemmaarbete när det krävs.

Ansökan
Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan idag!
Vi ser gärna att du skickar in personligt brev samt CV.

Skicka din ansökan till Martin, martin.ahlstrom@projektportalen.se

Märk mailet med “Jobbansökan – Fullstack-utvecklare”.

Om Projektportalen
Projektportalen är en Saas-lösning som levererar ett systemstöd för bygg- och hantverksbranschen. Vi hjälper våra kunder att bli mer digitala och därmed mer skalbara. Det leder också till att våra kunder får en bättre översikt kring sin verksamhet. Vårt mål är inte att bli störst, men att leverera det bästa systemet på marknaden. Vi är på god väg och har en spännande väg framför oss.

 

Frontend Lead

Vi söker en härlig och vass utvecklare som vill vara med och driva Projektportalens fortsatta utveckling inom Frontend. Vi ser gärna även att du har ett intresse och öga för UX design. Vi är än så länge ett litet och tight gäng, där vi gärna ser att du är bekväm med att ta egna initiativ och ser vad som behöver göras. Låter detta det minsta intressant? Tveka inte att höra av dig så att vi får en chans att träffa dig, vi ser gärna personen bakom CV:et.

Vad går jobbet som frontend lead ut på?

I denna roll behärskar du nyare teknikerna inom frontend för att kunna utveckla Projektportalen. En del av ditt arbete består av att utveckla olika webbtjänster och öka användarvänligheten i systemet. Du kommer även att utveckla och förbättre befintliga funktion. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika och spännande tekniska utmaningar med stora möjligheter att utveckla dina kunskaper och bredda din erfarenhet utifrån dina egna ambitioner. Alla i vårt team är fullstack-utvecklare där de flesta har hjärtat åt backend, så ditt jobb blir att leda inom frontend. Med det sagt bör du dock inte vara helt ovillig att även arbeta med backend-relaterade uppgifter.

De här kunskaperna tror vi att du besitter idag:
– Har 3-5 års erfarenhet in frontendutveckling
– Har goda kunskaper i Angular och liknande javascript-ramverk
– Kan sätta upp enhetstester såsom jasmin eller jest
– Sätta upp GUI tester som exempelvis Selenium
– Ha ett öga och intresse för att jobba med design och UI
– Längre erfarenhet av någon molnplattform såsom Google/AWS/Azure
– Kunna jobba i agila scrum-processer
– Har backendkunskap i (C#/.Net)

Kan du även detta så finns chansen att vi sätter kaffet i halsen:
– En fena på Typescript
– Vana att jobba med Adobe XD eller liknande UI/UX verktyg
– Är en Azure-guru

Vem tror vi att du är?
Vi tror att du är en riktig teamplayer som gillar att skapa resultat tillsammans med dina kollegor. För att lyckas på Projektportalen så tror vi att du är nyfiken, prestigelös och en allmänt härlig person 😊 Vi välkomnar kreativt tänkande, där du inte dras för att våga att testa nya tankar, tekniker och utmana dina kollegor.

Vi på Projektportalen
Vårt tighta team idag på 10-12 personer arbetar hela tiden med att överträffa kundens och våra egna förväntningar. Vi har högt i tak och räknar med att alla är med och bidrar. För oss är laganda och glädje jätteviktigt och vi ser därför till att hitta på roliga saker både på och utanför kontoret.

Vi ser även att alla ska ha möjlighet att utvecklas i linje med sin egen ambition. Det innebär att vi arbetar i många utmanande och spännande projekt i ett lagom tempo. Hos oss är det bara din egen ambition och lust som sätter gränsen för hur mycket du kan utvecklas.

Vi sitter i nyrenoverande lokaler vid Odenplan där ambitionen är att alla ska träffas varje vecka. En viktig del tror vi, med tanke på att vi fortfarande är i en uppstarts fas där det är värdefullt att kunna ”överhöra” varandra. Men med det sagt så har vi respekt för livspusslet och ger möjligheterna till hemmaarbete när det krävs.

Ansökan
Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan idag!
Vi ser gärna att du skickar in personligt brev samt CV.

Skicka din ansökan till Martin, martin.ahlstrom@projektportalen.se

Märk mailet med “Jobbansökan – Frontend Lead”.

Om Projektportalen
Projektportalen är en Saas-lösning som levererar ett systemstöd för bygg- och hantverksbranschen. Vi hjälper våra kunder att bli mer digitala och därmed mer skalbara. Det leder också till att våra kunder får en bättre översikt kring sin verksamhet. Vårt mål är inte att bli störst, men att leverera det bästa systemet på marknaden. Vi är på god väg och har en spännande väg framför oss.

 

Finns det inga lediga tjänster eller något som passar just nu?

Skicka in en spontan ansökan så kontakar vi dig om något passande dyker upp!

Spontan ansökan