fbpx

Jobba hos oss

Projektportalen är ständigt på jakt efter nya talanger som kan hjälpa oss att fortsätta vår resa framåt!

 

Här hittar du våra lediga tjänster. Skulle det inte finnas något som är aktuellt just nu så släng gärna in en spontan ansökan så kontaktar vi dig när något passande dyker upp.

Lediga tjänster

Här hittar du våra lediga tjänster som är öppna för ansökan just nu. Intervjuer sker löpande så se till att skicka in din ansökan redan idag!

Alla våra tjänster utgår för närvarande från Stockholm.

Aktuellt just nu

Senior Sales Executive

Vi satsar för fortsatt tillväxt
Projektportalen utmanar dagligen branschen som en av de mest snabbväxande SaaS-aktörerna inom vår nisch. Till skillnad från många av våra branschkollegor gör vi det dessutom utan investeringar från externa investerare – vi står på egna ben och vi har en hållbar affär (vilket är ganska unikt för en utmanare inom Saas-Sverige idag).

Det är nu läge för oss att växa personalstyrkan ytterligare för att bibehålla och förvalta vår fina tillväxt. Under kommande år kommer vi investera mycket i vårt Sälj- & Marknadsteam, då vi ser att vår marknadsposition kan stärkas ytterligare om vi har fler duktiga kollegor i teamet.  

Ditt Team
Sälj- och Marknadsteamet är idag 3 stycken seniora Portalare. Där en fokuserar på marknadsfrågor och övriga två på försäljning. Samtliga har varit på Projektportalen i 4 år eller mer och har naturligt varit en avgörande del i Projektportalens framgång de senaste åren. Du kommer till ett högpresterande team där förväntningarna på varandra inom teamet är höga. Vi kommer till jobbet för att nå resultat och skapa värde till våra kunder och inom organisationen. Din inställning till din egen leverans bör matcha detta.  

Din personlighet, din kompetens, din inställning, din identitet som säljare, ditt nätverk och din förmodade branschkunskap kommer vara en viktig del i teamets resultat kommande år. I dagsläget finns affärsmöjligheter som vi inte hinner springa på, du har chansen att komma in i bolaget i ett tidigt skede och få en väldigt bra kundstock att jobba med.  

Våra fördomar om dig
Vi tror till att börja med att du är en skön person med gott renommé i branschen. Vi tror du har en positiv inställning till liv och jobb generellt och att du tycker att relationsbyggande försäljning är väldigt roligt! Vi hoppas dessutom att du har:  

 • Någon form av branscherfarenhet och därav en insyn och förståelse för våra kunders vardag.  
 • Kanske har du jobbat på ett byggföretag 
 • Varit elektriker, montör eller liknande 
 • Jobbat hos en grossist eller leverantör 
 • Eller rent av drivit eget inom byggbranschen.  

Dina tidigare erfarenheter i kombination med din personliga inställning kommer väga tungt i vårt slutgiltiga val. Är du dessutom en rolig prick, som gillar känslan av att vara i ett lag, så har du stora möjligheter att trivas hos oss. Har du egna tankar, drömmar och ambitioner så bollar vi givetvis dem. 

Om Projektportalen
Projektportalen är projektsystemet som förenklar vardagen för företag inom bygg- och hantverkssverige. Trots en lite tuffare konjunktur är vår tillväxt konstant och vi ser med starkt självförtroende fram emot kommande år. Vi har redan idag en erkänd marknadsposition och ett väletablerat varumärke i branschen. Vi har funnits sedan 2016 och är idag 12 skarpa individer fördelat på våra tre team. Vårt fina kontor ligger i Stockholm, ett stenkast från Odenplan.  

Vi har en tydlig ambition om hur vi vill arbeta tillsammans och vilka förväntningar vi ställer på varandra – både i form av beteenden som kollega samt teamens och individens värdeskapande och resultat. Vi tar vår tid och vardagen på största allvar, samtidigt som vi värdesätter ett leende på läpparna och taktiska pauser i vårt fokus. Vi alla älskar att vara en viktig del av det lilla företaget, med allt vad det innebär.  

Är du nyfiken och vill veta mer?
Jag som skrivit annonsen heter Johan och är sedan två år VD på Projektportalen. Jag själv brinner för att bygga framgångsrika bolag och team där det finns en tydlighet i varje individs roll och varför allas leverans är en viktig beståndsdel i bolagets resa framåt.  

Jag och mina kollegor värdesätter ett affärsmässigt driv där man gillar att ta egna initiativ. Slå mig gärna en signal (0702-848578) eller maila mig (johan.granqvist@projektportalen.se) så kan vi utforska tillsammans över en kaffe eller ett samtal om du är den vi söker och om Projektportalen är rätt destination för dig. Allt börjar med en första kontakt så vänta inte, vi kommer löpande hantera ansökningar och förfrågningar.   

Vår ambition är att starta anställningen någon gång under Q3 i år.  

Ha en fin dag, jag hoppas vi hörs! 

/Johan med Team  

Förmåner

 • Friskvårdsbidrag
 • Tjänstebil
 • Extra semestervecka​

Inte aktuellt just nu – men alltid intressant

Fullstack-utvecklare inom C#/.NET och JavaScript

Nu söker vi en ny kollega med kompetens inom C#/.NET och JavaScript till rollen som fullstack-utvecklare! Du ser vad som behöver göras och är bekväm med att ta egna initiativ. Är detta du? Tveka inte att kasta in en ansökan så att vi får chansen att träffa dig!

Vad ingår i jobbet som webbutvecklare på Projektportalen?

Som fullstack-utvecklare på Projektportalen behärskar du självklart både backend- och frontend för att utveckla IT-lösningar åt våra kunder. En del av ditt arbete kommer att vara att utveckla olika webbtjänster och öka användarvänligheten i vår plattform. Du kommer även att utveckla och underhålla befintliga kundlösningar i förvaltningsåtaganden. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika och spännande tekniska utmaningar med stora möjligheter att utveckla dina kunskaper och bredda din erfarenhet utifrån dina egna ambitioner.

I jobbet ingår till exempel att:

 • Skapa och utveckla webbapplikationer- och tjänster
 • Designa och skapa kundlösningar i Microsoft Azure
 • Skapa APIer och fasader för integrationer
 • Löpande dialoger med andra avdelningar och kunder
 • Arbeta självständigt i mindre uppdrag eller ta plats i ett agilt team.

Kunskaper du bör behärska
Tillsammans med dina kollegor kommer du att utveckla och förvalta våra kunders lösningar i olika projektleveranser och förvaltningsåtaganden.

Vi önskar att du:
– Har jobbat med webbutveckling baserad på C#/.Net/.Netcore
– Har erfarenhet att jobba med React, Angular eller liknande javascript-ramverk
– Tycker om och har erfarenhet av att bygga komplexa lösningar med fokus på logik
– Är van att jobba i agil scrum-process
– Har erfarenhet att jobba med relationsdatabaser

Det är än mer uppskattat ifall du också har:
– Erfarenhet att jobba med episerver
– Har en vana att jobba med SEO
– Ett öga för design och UI/UX
– Erfarenhet att jobba med dokumentdatabaser (t.ex Cosmos DB)

Vem tror vi att du är?
Vi tror att du är en riktig teamplayer som gillar att skapa resultat tillsammans med dina kollegor. För att lyckas på Projektportalen så tror vi att du är nyfiken, prestigelös och en allmänt härlig person. Vi välkomnar kreativt tänkande, där du inte dras för att våga att testa nya tankar, tekniker och utmana dina kollegor.

Vi på Projektportalen
Vårt tighta team idag på 10-12 personer arbetar hela tiden med att överträffa kundens och våra egna förväntningar. Vi har högt i tak och räknar med att alla är med och bidrar. För oss är laganda och glädje jätteviktigt och vi ser därför till att hitta på roliga saker både på och utanför kontoret.

Vi ser även att alla ska ha möjlighet att utvecklas i linje med sin egen ambition. Det innebär att vi arbetar i många utmanande och spännande projekt i ett lagom tempo. Hos oss är det bara din egen ambition och lust som sätter gränsen för hur mycket du kan utvecklas.

Vi sitter i nyrenoverande lokaler vid Odenplan där ambitionen är att alla ska träffas varje vecka. En viktig del tror vi, med tanke på att vi fortfarande är i en uppstarts fas där det är värdefullt att kunna ”överhöra” varandra. Men med det sagt så har vi respekt för livspusslet och ger möjligheterna till hemmaarbete när det krävs.

Ansökan
Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan idag!
Vi ser gärna att du skickar in personligt brev samt CV.

Skicka din ansökan till Martin, martin.ahlstrom@projektportalen.se

Märk mailet med “Jobbansökan – Fullstack-utvecklare”.

Om Projektportalen
Projektportalen är en Saas-lösning som levererar ett systemstöd för bygg- och hantverksbranschen. Vi hjälper våra kunder att bli mer digitala och därmed mer skalbara. Det leder också till att våra kunder får en bättre översikt kring sin verksamhet. Vårt mål är inte att bli störst, men att leverera det bästa systemet på marknaden. Vi är på god väg och har en spännande väg framför oss.

 

Frontend Lead

Vi söker en härlig och vass utvecklare som vill vara med och driva Projektportalens fortsatta utveckling inom Frontend. Vi ser gärna även att du har ett intresse och öga för UX design. Vi är än så länge ett litet och tight gäng, där vi gärna ser att du är bekväm med att ta egna initiativ och ser vad som behöver göras. Låter detta det minsta intressant? Tveka inte att höra av dig så att vi får en chans att träffa dig, vi ser gärna personen bakom CV:et.

Vad går jobbet som frontend lead ut på?

I denna roll behärskar du nyare teknikerna inom frontend för att kunna utveckla Projektportalen. En del av ditt arbete består av att utveckla olika webbtjänster och öka användarvänligheten i systemet. Du kommer även att utveckla och förbättra befintliga funktion. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika och spännande tekniska utmaningar med stora möjligheter att utveckla dina kunskaper och bredda din erfarenhet utifrån dina egna ambitioner. Alla i vårt team är fullstack-utvecklare där de flesta har hjärtat åt backend, så ditt jobb blir att leda inom frontend. Med det sagt bör du dock inte vara helt ovillig att även arbeta med backend-relaterade uppgifter.

De här kunskaperna tror vi att du besitter idag:
– Har 3-5 års erfarenhet in frontendutveckling
– Har goda kunskaper i Angular och liknande javascript-ramverk
– Kan sätta upp enhetstester såsom jasmin eller jest
– Sätta upp GUI tester som exempelvis Selenium
– Ha ett öga och intresse för att jobba med design och UI
– Längre erfarenhet av någon molnplattform såsom Google/AWS/Azure
– Kunna jobba i agila scrum-processer
– Har backendkunskap i (C#/.Net)

Kan du även detta så finns chansen att vi sätter kaffet i halsen:
– En fena på Typescript
– Vana att jobba med Adobe XD eller liknande UI/UX verktyg
– Är en Azure-guru

Vem tror vi att du är?
Vi tror att du är en riktig teamplayer som gillar att skapa resultat tillsammans med dina kollegor. För att lyckas på Projektportalen så tror vi att du är nyfiken, prestigelös och en allmänt härlig person 😊 Vi välkomnar kreativt tänkande, där du inte dras för att våga att testa nya tankar, tekniker och utmana dina kollegor.

Vi på Projektportalen
Vårt tighta team idag på 10-12 personer arbetar hela tiden med att överträffa kundens och våra egna förväntningar. Vi har högt i tak och räknar med att alla är med och bidrar. För oss är laganda och glädje jätteviktigt och vi ser därför till att hitta på roliga saker både på och utanför kontoret.

Vi ser även att alla ska ha möjlighet att utvecklas i linje med sin egen ambition. Det innebär att vi arbetar i många utmanande och spännande projekt i ett lagom tempo. Hos oss är det bara din egen ambition och lust som sätter gränsen för hur mycket du kan utvecklas.

Vi sitter i nyrenoverande lokaler vid Odenplan där ambitionen är att alla ska träffas varje vecka. En viktig del tror vi, med tanke på att vi fortfarande är i en uppstarts fas där det är värdefullt att kunna ”överhöra” varandra. Men med det sagt så har vi respekt för livspusslet och ger möjligheterna till hemmaarbete när det krävs.

Ansökan
Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan idag!
Vi ser gärna att du skickar in personligt brev samt CV.

Skicka din ansökan till Martin, martin.ahlstrom@projektportalen.se

Märk mailet med “Jobbansökan – Frontend Lead”.

Om Projektportalen
Projektportalen är en Saas-lösning som levererar ett systemstöd för bygg- och hantverksbranschen. Vi hjälper våra kunder att bli mer digitala och därmed mer skalbara. Det leder också till att våra kunder får en bättre översikt kring sin verksamhet. Vårt mål är inte att bli störst, men att leverera det bästa systemet på marknaden. Vi är på god väg och har en spännande väg framför oss.

 

Finns det inga lediga tjänster eller något som passar just nu?

Skicka in en spontan ansökan så kontakar vi dig om något passande dyker upp!

Spontan ansökan